Miehet Sivuston Takana

Keitä me sitten oikein olemme?

Terve vaan kaikille,

Me olemme Tuukka ja Simo, kaksi suomalaista silmälasifanaatikolla, joiden kiinnostus Atlas of Conflicts -silmälaseihin alkoi oikeastaan kunnolla vasta noin vuosi sitten, kun niistä ensimmäisen kerran kuulimme.

Tämä ei kuitenkaan ollut todellakaan mikään ensimmäinen kerta kun ihastuimme täysin joihinkin silmälaseihin. Siitä kertoo jo meidän liiankin suureksi kasvanut kokoelmamme kaiken maailman laseja (ainakin jos kysyt vaimoiltamme!)

Jotakin näissä laseissa oli kuitenkin sellaista, josta emme päässeet ylitse. Ja kun huomasimme, että niitä ei tuotu ollenkaan Suomeen, heräsi meille ajatus. Miksipä me emme voisi niitä tuoda?

Jos olisimme osanneet odottaa, kuinka iso urakka tämä oli, en tiedä olisimmeko vaivautuneet. Tähän on mennyt meiltä kummaltakin lukemattomat tunnit vapaa-aikaa iltaisin töiden jälkeen ja viikonloppuisin. Kuitenkin nyt viimeinkin loppu on näkyvissä, ja tuntuu että tämä koko projekti on ollut sen arvoista.

Koska emme todellakaan ole olleet mitään businessmiehiä, on tämä projekti ollut meille oppimista ja haasteita täynnä. Epäilemättä haasteita tulee lisää myös jatkossa, mutta olemme oppineet tästä ainakin sen, että kun tarpeeksi jotakin haluaa, pystyy lähes aina keinot siihen keksimään. Haasteita meillä on ollut, mutta jotenkin olemme päässeet niistä onneksi yli. Kiitos kaikille auttaneille!

iso kiitos

Valtava kiitos kaikille projektissa auttaneille!